gks2017_4

Gastro Kup Srbija 2017

Jedan od ciljeva Udruženja je omladinsko preduzetništvo, pa shodno tome došli smo na ideju da napravio projekat koji bi doprineo zapošljavanju mladih i u isto vreme postao prepoznatljiv brend i jedan od simbola Novog Sada. Gastro kup Srbija 2017. sufinansiran je od strane Grada Novog Sada, Gradske uprave za privredu i uz podršku AD Novosadskg sajma. Gastro kup Srbija je takmičenje profesionalnih kuvara organizovano u okviru novosadskog sajma LORIST osmišljeno tako da privuče veliku pažnju kako u Srbiji, tako i u regionu.


Cilj projekta bio je da se kroz takmičenje okupi veliki broj ostvarenih privrednika ugostitelja iz zemlje i regiona pre svega, koji će imati odličnu priliku da promovišu svoje ugostiteljske objekte i njihove specifične ponude. Takođe, takmičenje je od velikog značaja za aktivizam mladih iz razloga što neki od mladih takmičara dobijaju priliku da na ovaj način nađu budućeg poslodavca.


Sam festival je održan u Master hali Novosadskog sajma za vreme održavanja sajma LORIST od 5. do 7. oktobra 2017. godine. Dok su pripreme za samu manifetaciju trajale od juna meseca kako u Novom Sadu tako i u Beogradu obzirom da su naši parteri iz naše prestonice. Promocija samog festivala je vršena na dosta priredbi širom Srbije.
Rezultate koje smo ostvarili su se pokazali održivim, stekli smo odličnu osnovu da ovaj festival nastavi da živi i da možda postane sastavni deo LORISTA.

Tags: No tags

Comments are closed.